რატომ არ უნდა გადაღვაროთ წყალი, რომელშიც მაკარონი მოიხარშა?

რატომ არ უნდა გადაღვაროთ წყალი, რომელშიც მაკარონი მოიხარშა?

მაკარონის მოხარშვის შემდეგ ნახარშ წყალს, როგორც წესი, ვღვრით, თუმცა იტალიელი დიასახლისები გვარწმუნებენ, რომ ამ ნახარშს სრულიად უნიკალური თვისებები აქვს და შეგვიძლია, საოჯახო მეურნეობაში გამოვიყენოთ.
მაკარონის ნახარში სასარგებლოა ქოთნის ყვავილებისთვის, რადგან ზრდისთვის აუცილებელ, სასარგებლო ნივთიერებებს შეიცავს. თვეში ერთხელ მორწყეთ ყვავილები მაკარონის ნახარშით და შედეგს მალე იხილავთ. იტალიურ სამზარეულოში მაკარონის ნახარშს ხშირად სხვადასხვა კერძების, მაგალითად, უგემრიელესი როზეტოს მოსამზადებლად იყენებენ. დაბოლოს, მაკარონის ნახარში აუმჯობესებს საფუარიანი, უშაქრო ცომის სტრუქტურას.
სცადეთ და თავად დარწმუნდებით.